Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Deezer

 Aplicaţia zilei: Deezer

Autor: Ioana Nita

05.11.2013, 20:29 1568

Nume: Deezer

Platformă soft: Google Android, Apple iOS, Windows Phone, BlackBerry

Preţ: 4,99 euro/lună (abonaţi Orange), 6,99 euro/lună (clienţi alte reţele)

Dezvoltator: Deezer

Funcţionalitate: Aplicaţia le permite utilizatorilor să asculte muzică dintr-o librărie de peste 25 milioane de melodii atât de pe dispozitivele mobile, cât şi de pe PC, utilizând conexiunea la internet. Utilizatorii pot căuta melodiile şi artiştii preferaţi, pot asculta radiouri tematice (pe genuri muzicale) sau ale unui anumit artist sau pot alege din recomandările Deezer.

Aplicaţia oferă de asemenea opţiunea de sincronizare a melodiilor şi albumelor preferate pentru a putea fi ascultate şi offline.

Utilizatorii au acces şi la aplicaţii complementare - spre exemplu o aplicaţie care recunoaşte o melodie înregistrată cu dispozitivul mobil şi pe care o caută apoi în librăria Deezer sau care afişează versurile melodiilor în timpul audiţiei.

Clienţii Orange România pot activa la un preţ redus contul Deezer Premium+, în funcţie de tipul planului tarifar ales, sau au acces gratuit la serviciu cu abonamentul Tigru 30.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO