Business Hi-Tech

Apple a vandut 100 de milioane de melodii in Europa

12.12.2005, 19:23 10

Producatorul american de echipamente IT Apple a anuntat ca a atins saptamana aceasta pragul de 100 de milioane de melodii digitale vandute pe magazinul de muzica online iTunes, in Europa. Un utilizator din Belgia (Ken Reist of Steenokkerzeel), care a descarcat melodia cu numarul 100 de milioane - "Die Zauberflote" a lui Mozart - a castigat un computer iMac G5, 10.000 de melodii gratuite de pe iTunes si doua bilete la un concert Robbie Williams.

Yahoo! a cumparat site-ul Del.icio.us

Cel mai important portal de pe Internet, Yahoo!, a achizitionat la sfarsitul saptamanii trecute site-ul de tip retea sociala, Del.icio.us, care permite utilizatorilor sa isi faca o colectie de site-uri favorite pe care apoi o pot pune in comun cu alti prieteni, scrie presa internationala. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica, oficialii Yahoo! spunand ca nu este atat de mare incat sa aiba un impact asupra veniturilor companiei. Fondatorul Del.icio.us, Joshua Schachter, angajat al bancii Morgan Stanley, va opera in continuare site-ul, scrie presa internationala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO