Business Hi-Tech

Apropo Media a preluat vânzarea spaţiilor publicitare de pe site-ul mobile.ro

Autor: Magraon Andreea

20.12.2010, 23:40 30

Apropo Media a preluat începând cu luna decembrie gestionareaspaţiilor publicitare de pe site-ul www.mobile.ro, cea mai marepiaţă online de vehicule noi şi second-hand din România. După ce înurmă cu cu două luni adăugase în portofoliu vânzarea spaţiilorpublicitare pe site-urile superbebe.ro, incasa.ro, zooland.ro şigrădinamea.ro, Apropo Media îşi extinde acum reţeaua de site-uriadministrate ca broker de publicitate online la 48.

"Strategia Apropo Media este de a acoperi cât mai bine toatesegmentele importante din online. mobile.ro reprezintă cea mai marepiaţă de automobile noi şi second-hand din .ro şi sperăm caîmpreună să le putem oferi clienţilor noştri cele mai bune metodeprin care să-şi atingă targetul dorit", a declarat Orlando Nicoară,general manager al Apropo Media. Apropo Media e cel mai marepublisher, atât la nivelul veniturilor de anul trecut, cât şi alvizitatorilor unici (în luna octombrie reţeaua celor 27 de site-uriadministrate în calitate de publisher a înregistrat 4.354.227 declienţi unici deduplicaţi, conform datelor SATI).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO