Business Hi-Tech

Arobs vrea sa vanda 10.000 de GPS-uri Smailo

17.04.2008, 21:14 27

Compania Arobs Transilvania Software din Cluj a lansat pe piata locala brandul propriu de sisteme de navigatie prin satelit (GPS) Smailo, estimand vanzari de 10.000 de unitati anul acesta.
Oficialii companiei se asteapta la venituri totale de 4-5 mil. euro pe segmentul dispozitivelor GPS, respectiv jumatate din cifra de afaceri de 10 mil. euro pe care compania si-a propus-o pentru acest an.
"Suntem foarte optimisti in ceea ce priveste atingerea obiectivului. Aceasta se datoreaza interesului din ce in ce mai mare acordat solutiei de localizare si monitorizare a flotei auto TrackGPS Business, dar si diversificarii gamei de sisteme GPS si telefoane mobile cu modul GPS incorporat", a declarat Voicu Oprean, directorul general al Arobs.
Reprezentantii companiei estimeaza ca piata de sisteme GPS din Romania a totalizat 10 mil. euro anul trecut, cand s-au vandut aproximativ 40.000 de unitati. Nivelul pietei ar putea creste la 15 mil. euro in 2008.
Dispozitivele Smailo, produse in Taiwan, se adreseaza posesorilor de masini din clasa de mijloc. Preturile de vanzare sunt de 699 de lei (cu harta Europei de Est), respectiv 799 de lei (cu 43 de tari din Europa), TVA inclusa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO