Business Hi-Tech

Asus a lansat primul hibrid tabletă/telefon - GALERIE FOTO

Asus a lansat primul hibrid tabletă/telefon - GALERIE FOTO

Asus a lansat primul hibrid tabletă/telefon

Autor: Ştefan Vrabie

31.05.2011, 11:47 980

Dacă tabletele şi telefoanele înregistrează cea mai marecreştere în categoria gadget-urilor de consum, cu siguranţa AsusPadfone ar fi un combo interesant. Compania taiwaneză Asus a lansatîn cadrul show-ului Computex de la Taipei un hibrid de tabletă cusmartphone Android integrat, scrie site-ul pocketnow.com.

Tableta de 10,1 inchi ascunde complet un smartphone de 4,3 inchipe care îl şi încarcă în timp ce profită şi de conexiunile de dateale telefonului. În acest mod Asus încearcă să rezolve o problemăpe care utilizatorii o au cu sim-urile: un SIM pentru telefon şiunul pentru tabletă.

Prototipul prezentat la show ar putea să nu fie hardware-ulfinal, deoarece oficialii au spus că este posibil ca versiuneafinală care va intra în retail să fie puţin diferită. Din punct devedere al software-ul nu au fost date foarte multe detalii, dareste posibil ca versiunea finală să aibă sistemul de operareAndroid Ice Cream Sandwich.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO