Business Hi-Tech

Autodesk mizeaza pe o crestere cu 40-60% a vanzarilor

19.03.2007, 19:20 13

Producatorul american de soft de proiectare Autodesk estimeaza o crestere a vanzarilor pe piata romaneasca cu 40-60% in acest an, ca urmare a numarului mare de proiecte din domeniul constructiilor, infrastructurii si a investitiilor planificate in industrie, mai ales in sectorul auto.
David Palas, director de vanzari pentru Cehia, Slovacia si Europa de Sud-Est al Autodesk, a amintit ca o evolutie similara a fost consemnata si in Slovacia, Cehia si, partial, in Ungaria, dupa aderarea acestor state la UE. Palas nu a specificat nivelul vanzarilor Autodesk pe piata locala in 2006, aratand insa ca vanzarile de produse de proiectare asistata de calculator au crescut cu aproximativ 140%. Reprezentantul Autodesk a aratat ca, in cazul solutiilor de proiectare in domeniul industrial, cresterea a fost si mai ridicata decat media consemnata pe intreaga gama de produse in 2006.
Produsele Autodesk sunt distribuite in Romania exclusiv prin compania A&C International. Potrivit unor declaratii ale reprezentantilor A&C International din septembrie 2006, cea mai mare parte a veniturilor companiei provine din distributia de produse Autodesk. Pentru anul 2006, afacerile A&C International au fost estimate la 4,5 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO