Business Hi-Tech

Big Brother asculta de telespectatori prin SMS

03.08.2005, 17:49 10

Telespectatorii show-ului "Big Brother" din Statele Unite, ajuns la a sasea editie, vor putea incepand de saptamana aceasta sa influenteze ceea ce se intampla in "casa Big Brother" trimitand mesaje text de pe telefonul mobil, au anuntat oficialii televiziunii CBS, care gazduieste emisiunea.

"Aceasta este evolutia naturala a unui show care si-asa este cunoscut drept extrem de interactiv", a spus Larry Kramer, presedinte al diviziei CBS Digital Media. La randul sau, Nancy Tellem, presedintele CBS Paramount Network TV Entertainment Group, a spus ca "Big Brother este o emisiune conectata in permanenta cu un segment foarte mare de public, iar telespectatorii nu numai ca sunt deschisi la acest gen de oferte, dar chiar se asteapta la ele".

Functiile interactive pe care le adauga CBS le vor da telespectatorilor ocazia sa se implice si mai mult in evolutia actiunii, iar show-ul va deveni mai atractiv, a mai spus Tellem.

Gazda show-ului, Julie Chen, urmeaza sa descrie in amanunt noul serviciu, denumit "America''s Choice", in emisiunea de maine, urmand ca acestuia sa i se adauge si posibilitatea ca telespectatorii sa voteze pe site-ul de Internet al televiziunii, cbs.com, intr-o scurta perioada de timp de dupa incheierea fiecarei emisiuni.

De asemenea, fanii Big Brother vor avea la dispozitie si o sectiune multimedia din care vor putea descarca imagini cu concurentii lor preferati, special adaptate pentru micul ecran al telefonului mobil, si tonuri de apel, acestea din urma avand pretul de 2 dolari bucata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO