Business Hi-Tech

BitDefender are peste 300 de distribuitori in SUA

02.11.2006, 18:52 33

Numarul distribuitorilor din SUA de BitDefender, antivirusul produs de divizia de securitatea a Softwin, a trecut de 300, au declarat oficialii companiei.
BitDefender isi mentine previziunile privind absorbtia de piata din acest an pe piata americana de aproximativ 10 milioane de dolari (7,8 mil. euro). Volumul vanzarilor din Statele Unite s-a dubllat in fiecare din primele trei trimestre ale anului, conform companiei. Filiala nord-americana a BitDefender a semnat in acest an 134 de noi parteneriate in zona distributiei si a dublat numarul de angajati ai biroului din Florida. De la inceputul anului pana acum, BitDefender a lansat 9 produse noi pe piata nord-americana.
"Am lansat si in SUA generatia 10 de produse, fapt ce ne confera certitudinea mentinerii acestui ritm rapid de crestere", a declarat directorul general al biroului BitDefender din Statele Unite, Eric Lewis.
Divizia BitDefender are o suita de peste 54 de solutii de securitate si are peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari. Reprezentantii Softwin estimeaza pentru 2007 un volum al afacerilor de 100 mil. dolari in cazul produselor si serviciilor BitDefender.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO