Business Hi-Tech

Bosch cumpara un furnizor de servicii call center din Timisoara

05.11.2007, 19:48 83

Grupul german Bosch a preluat compania locala Business Relations Timisoara, furnizor de servicii de tip call center si contact center. Tranzactia a fost finalizata la sfarsitul lunii octombrie. Valoarea tranzactiei nu a fost publicata.
"Prin achizitia Business Relations, ne intarim pozitia pe segmentul serviciilor de tip communication center si obtinem acces pe pietele cu o dezvoltare puternica din Europa de Est", a declarat Uwe Glock, presedintele diviziei Bosch Security Systems din cadrul grupului. Business Relations Timisoara ofera servicii pentru customer care, telemarketing, telesales, sondaje de opinie, prelucrare de date si back-office pentru companii de telecomunicatii, de productie, de distributie, pentru edituri, banci, spitale si administratia publica.
Compania are 150 de angajati si, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor, a inregistrat pierderi de aproximativ 185.689 de euro in 2006, in conditiile in care cifra de afaceri a scazut de la 380.000 de euro (2005) la 343.000 de euro.
Bosch este prezent in Romania din 1994 si are in prezent peste 200 de angajati. Diviziile locale Bosch au realizat o cifra de afaceri de 116 mil. euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO