Business Hi-Tech

Caro ales ePayment pentru comenzi online

22.11.2004, 00:00 25

Distribuitorul de echipament IT autohton Caro Group a implementat pe site-ul sau de Internet, www.caro.ro, solutia de comert electronic si plati online ePayment pusa la punct de GeCAD ePayment International, divizie a grupului IT GeCAD.
Solutia le permite clientilor Caro sa isi comande rapid componente hard, aplicatii software sau sisteme integrate, platind cu ajutorul cadrurilor de tip Visa sau Mastercard deschise pentru plati online. ?Prin introducerea acestui sistem de plati online speram ca cel putin 20% dintre vizitatorii nostri sa utilizeze acest sistem. (...) Pagina www.caro.ro are peste 30.000 de vizitatori unici lunar", a declarat Eugen Catrina, director general Caro Group.
Decizia a fost motivata de dorinta de a raspunde mai bine nevoilor utilizatorilor. ?Suprapunerea programului de munca cu cel al magazinelor, micsorarea timpului liber pentru cumparaturi si aglomeratia din oras ne-au facut sa adoptam o astfel de solutie", a precizat oficialul Caro.
Plata se face in conditii de siguranta maxima, la standardele Visa si MasterCard 3D Secure, fiind acceptate carduri emise in Romania sau internationale, active pe Internet, indifferent de banca emitenta. Sunt acceptate si carduri Maestro si Visa Electron (cardul tipic de salarii in Romania), care sunt inrolate in sistemul 3D Secure.
In prezent in Romania sunt active aproximativ 5 milioane de carduri. dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO