Business Hi-Tech

Cel mai mare distribuitor de mobile: Ne uităm la achiziţii pe zona de IT

Dan Ştefănescu, CEO şi proprietar al Gersim Impex:

Mă aştept ca în total să se vândă în România în acest an aproximativ 3,5 - 3,8 milioane de terminale mobile. Dacă operatorii vor promova smartphone-urile ma aştept ca la final de an sa fie vândute aproximativ 1,5 milioane de smartphone-uri.

Dan Ştefănescu, CEO şi proprietar al Gersim Impex: Mă aştept ca în total să se vândă în România în acest an aproximativ 3,5 - 3,8 milioane de terminale mobile. Dacă operatorii vor promova smartphone-urile ma aştept ca la final de an sa fie vândute aproximativ 1,5 milioane de smartphone-uri.

Autor: Adrian Seceleanu

06.08.2013, 19:50 282

Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile de pe piaţa locală, cu afaceri de 110 mil. euro în 2012, a început să se extindă şi pe segmentul de echipamente IT, context în care nu exclude şi achiziţii care să accelereze acest proces, a declarat pentru ZF Dan Ştefănescu, director general şi proprietar al companiei.

„Graniţa dintre produsele IT şi smartphone-uri este foarte subţire. Iar tabletele cred că sunt produsele care au unit cele două pieţe: piaţa GSM şi piaţa IT. Desigur, ne dorim să creştem şi în domeniul IT, dar ne dorim o creştere sănătoasă şi aceasta nu este de cele mai multe ori rapidă. Ne uităm după achiziţii în piaţă, am arde nişte etape şi am economisi timp cumpărând un distribuitor IT şi un magazin de profil online“, a spus Ştefănescu, fără a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO