Business Hi-Tech

Chinezii de la Lenovo atacă şi piaţa smartphone-urilor

Lenovo P780 are o baterie capabilă să menţină terminalul în stand-by 35 de zile

Lenovo P780 are o baterie capabilă să menţină terminalul în stand-by 35 de zile

Autor: Adrian Seceleanu

20.08.2014, 00:05 310
Compania chineză Lenovo, care domină piaţa locală de computere şi este şi unul dintre jucătorii importanţi de pe segmentul de tablete PC, va aduce în ofertă de la finele acestei luni, după mai multe amânări, şi propria gamă de smartphone-uri, intrând astfel în competiţie pe unul dintre cele mai fierbinţi segmente ale industriei hi-tech.
 
Subsidiara locală a grupului chinez a transmis marţi o invitaţie către media la un eveniment care va avea loc pe data de 27 august şi despre care compania susţine că va găzdui „una din cele mai importante lansări ale anului din industria dispozitivelor inteligente“. Evenimentul „va redefini standardele tehnologiei mobile personale“, conform invitaţiei. Lenovo nu precizează explicit că este vorba de smart­phone-uri, însă este clar că acestea vor fi subiectul lansării, în condiţiile în care compania a menţionat de mai multe ori în trecut că pregăteşte acest eveniment.
 
Invitaţia face referire şi la un echipament cu o baterie care îi permite să funcţioneze trei zile, cel mai probabil o trimitere la smartphone-ul Lenovo P780, care are o baterie capabilă să menţină terminalul în stand-by 35 de zile.
 
Aurel Neţin, country manager al Lenovo România, Bul­garia şi Moldova, declara într-un interviu recent pentru ZF că firma va aduce „cu certitudine“ în acest an pe piaţa din România şi gama de telefoane inteligente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO