Business Hi-Tech

Claudiu Constantinescu, Endava: Unu din trei oameni pe care îi recrutăm vine în companie la recomandarea unui angajat. „Anul acesta am deschis centre de livrare în Timişoara şi Braşov, oraşe pe care le-am ales datorită potenţialului acestor pieţe”

Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est

Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est

Autor: Adrian Seceleanu

21.11.2019, 08:30 1897
Compania britanică de software Endava, care are pe plan local 7 centre cu aproape 3.000 de oameni, a ajuns să re­cru­teze o treime din angajaţii noi la re­comandarea celor existenţi, a declarat pentru ZF Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est (Braşov, Bucureşti, Piteşti, Belgrad, Sofia şi Skopje).

„Un aspect important pentru noi este faptul că 1 din 3 angajaţi ni se alătură prin programul de re­comandări - colegilor noştri le place să lucreze în Endava şi îşi recomandă şi prietenii pentru poziţiile deschise. Acesta este un indicator important al satisfacţiei angajaţilor din interiorul companiei”, a spus reprezentantul Endava.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO