Business Hi-Tech

Companiile mici sustin noul boom

11.03.2004, 00:00 14

Noua efervescenta din domeniul IT, unde s-au inregistrat cresteri ale vanzarilor pe toate segmentele de activitate, este alimentata in special de companiile mici, releva un studiu realizat de Royal Bank of Scotland.
Aproximativ 92% dintre managerii companiilor mici, din diverse domenii de activitate din Marea Britanie, au spus ca afacerea lor depinde in foarte mare masura de tehnologie. Companiile folosesc Internetul ca mijloc de vanzare (66%), ca mijloc de comunicare (82%) si sunt gata oricand sa adopte noi tehnologii (software si gadgeturi) pentru a-si spori eficienta, se arata in document. Deja, 20% dintre companiile mici din folosesc serviciile de acces la Internet pe unde radio (WiFi).
In total, o treime din companiile care au site de Internet folosesc sisteme de plati online. cei din domeniul vanzarilor folosesc cel mai mult Internetul pentru comert, in timp ce producatorii agricoli nu folosesc aproape deloc acest mediu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO