Business Hi-Tech

Cosmorom, optiunile pentru vor fi analizate in februarie

02.02.2004, 00:00 15

Consiliul de administratie al RomTelecom va madata conducerea companiei sa angajeze o banca de investitii pentru a analiza scrisorile de interes si propunerile primite de Ministerul Comunicatiilor cu privire la operatorul Cosmorom, a declarat Dan Pazara, directorul de comunicare.
La jumatatea lunii decembrie a anului 2003, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat ca mai multi operatori "cunoscuti" de telecomunicatii sint interesati sa preia Cosmorom.
Operatorul de telefonie mobila Cosmorom, controlat de RomTelecom, a raportat, la sfirsitul trimestrului al treilea din 2003, venituri operationale in suma 2,3 milioane euro, in vreme ce pierderile sale s-au ridicat la 7,4 milioane de euro.
Grupul elen OTE a devenit actionarul majoritar al RomTelecom la sfirsitul lunii ianuarie a anului trecut, controlind in prezent 54,01% din actiunile operatorului de telecomunicatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO