Business Hi-Tech

Cosmote, despre rezultatele atacului pe piaţa abonamentelor cu apeluri şi SMS-uri „nelimitate“

Cosmote, despre rezultatele atacului pe piaţa...

Autor: Adrian Seceleanu

10.02.2014, 00:06 1243
Atacul agresiv lansat de Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, pe piaţa abonamentelor odată cu introducerea la finele lunii noiembrie a unui plan tarifar cu apeluri şi SMS-uri nelimitate la 15 euro pe lună, cu 14 euro sub cea mai ieftină ofertă a unui rival de pe piaţă, a generat vânzări record pentru perioada de sărbători, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei, fără a oferi însă date exacte.
 
Compania a redus la finele lunii noiembrie de la 31 euro la 15 euro pe lună preţul Free L, un abonament care oferă apeluri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea, şi a mărit la 2 GB volumul de date disponibil lunar prin reţeaua 4G. Cea mai ieftină ofer­tă de pe piaţă cu apeluri şi SMS-uri nelimitate avea la acea dată un cost de 29 euro/lună. Chiar şi în prezent, oferta Cosmote, care a fost prelungită până la data de 11 februarie, este cea mai agresivă de pe piaţa de abonamente pe acest segment de preţ din rândul celor mai mari trei jucători din industrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO