Business Hi-Tech

Cota telefoanelor Siemens a crescut cu 9%

29.11.2004, 00:00 13

Divizia de Telefoane mobile din Siemens Comunications Romania -  a ajuns la o cotaestimativa de piata de 20%, in crestere cu 9 procente fata de prima jumatate a anului 2003 a declarat Anca Ventura, director de vinzari Mobile Devices Mobil Communications Siemens Romania.
Pentru sporirea cotei pe piata autohtona Siemens AG a lansat zilele trecute un nou telefon mobil pe piata romaneasca: SL65. Terminalul  se incadreaza in categoria hi-end, cu un design deosebit, dar nu uita nici de aspectul hi-tech. "Suntem foarte mandri de acest nou telefon de lux. SL65 combina designul glamour cu tehnologia de inalt standard", a declarat Anca Ventura, director de vanzari al Mobile Devices Siemens Communications Romania. SL65 este un triband GSM cu conectivitati GPRS, WAP, USB si IrDA. Fotocamera incorporata face poze la rezolutia de 640x480 pixeli sau filmeaza la rezolutia de 128x96 pixeli si viteza de 7,5 cadre pe secunda. La capitolul mesagerie, SL65 vine cu functii SMS, EMS si MMS, agenda cuprinde 1.000 de contacte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO