Business Hi-Tech

Creşterea producţiei industriale a mărit cererea de soft, potrivit Wizrom

Autor: Ştefan Vrabie

24.05.2011, 23:37 92
Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementulactivităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare acererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor dindomeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţieiindustriale.

Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementulactivităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare acererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor dindomeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţiei industriale.Compania nu a oferit detalii despre clienţii noi, menţionând doarcă în ultimul an a câştigat conturi precum Cramele Halewood, CaroliProd, Romtec S.A, şi Jeras Prod.

"Firmele caută o cât mai mare eficientizare a activităţii,pentru că trebuie să gestioneze cu mare atenţie costurile delogistică şi producţie, mai ales că acum comenzile nu mai vin atâtde des ca până spre sfârşitul anului 2008", a declarat AdrianBodomoiu, Managing Director Wizrom Software. Producţia industrialăa crescut în primul trimestru faţă de intervalul similar din 2010cu 11,4% ca serie brută şi cu 10% ca serie ajustată în funcţie denumărul de zile lucrătoare şi sezonalitate, susţinută de toatesectoarele de activitate, potrivit datelor de la InstitutulNaţional de Statistică (INS). Grupul de firme Wizrom a înregistratvenituri de 1,5 milioane de euro în trim. 1 al acestui an, încreştere cu 7% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO