Business Hi-Tech

Dan Nica: Guvernul ar putea aproba miercuri taxele pentru vânzarea de licenţe de telefonie mobilă

Dan Nica: Guvernul ar putea aproba miercuri taxele pentru vânzarea de licenţe de telefonie mobilă

Dan Nica - ministrul comunicaţiilor şi Cătălin Marinescu - preşedintele ANCOM

Autor: Adrian Seceleanu

05.06.2012, 10:52 438

Guvernul ar putea aproba miercuri taxele minime pentru licenţele de telefonie mobilă care sunt scoase la vânzare de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii iar întregul proces s-ar putea încheia la finele lunii august, începutul lunii septembrie, a declarat ministrul comunicaţiilor Dan Nica.

"Sper ca mâine în şedinţa de Guvern să fie aprobate taxele pentru ca procesul să intre în linie dreaptă. Valorile minime ale tarifelor pentru blocurile de frecvenţă sunt aceleaşi cu cele propuse de ANCOM", a spus Nica, la o conferinţă organizată de ANCOM. El a menţionat că se aşteaptă ca întregul proces să se încheie la finele lunii august, începutul lunii septembrie.

În ceea ce priveşte discuţiile pe care MCSI le-a avut cu operatorii de telefonie mobilă, Consiliul Concurenţei şi ANCOM în legătură cu licitaţia, Nica a afirmat că unul dintre obiectivele urmărite a fost ca instituţia să se asigure că "este o licitaţie organizată pe principiul că va câştiga operatorul care va plăti cel mai mult".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO