Business Hi-Tech

Deloitte vede o "competitie feroce" pe piata locala telecom

13.02.2008, 17:42 22

Concurenta de pe piata locala telecom va fi in acest an "feroce", iar in razboiul "inversunat" pentru clienti arme ca marketingul si relatiile publice vor juca un rol important, estimeaza compania de consultanta si audit Deloitte Romania.
"Evolutia surprinzatoare din 2007 a pietei de telefonie mobila, care a demonstrat ca mai exista suficiente resurse de crestere atat ca numar de clienti noi, cat si ca venituri, va trebui sa se adapteze competitiei feroce din 2008 cand vor intra doi noi jucatori (RDS&RCS si relansarea Zapp) si vor ataca podiumul ocupat de Orange, Vodafone si Cosmote", afirma oficialii Deloitte.
Prognozele Deloitte sunt in acord cu cele facute de managerii celor mai mari operatori locali telecom, care au estimat, de asemenea, o crestere puternica a competitiei.
"Se vor accentua legaturile dintre operatorii de telefonie fixa si mobila. Aceste legaturi au inceput sa fie vizibile in anul 2007, dar in 2008 vor fi mult mai solide si promovate", a declarat Andrei Ionescu, senior manager la Deloitte Romania. "In ceea ce priveste tehnologia, in 2008 trendul in Romania va fi acelasi ca in Europa - competitie accentuata", a mai spus Ionescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO