Business Hi-Tech

Dragoş Chivu a plecat de la Nokia Siemens România

Dragoş Chivu a plecat de la Nokia Siemens România

Autor: Adrian Seceleanu

02.06.2011, 23:41 911

Dragoş Chivu (foto), 38 de ani, care ocupa funcţia de CountryDirector al filialei locale a producătorului de echipamente decomunicaţii Nokia Siemens Networks, a plecat din companie laînceputul lunii mai, potrivit unui document publicat de companie înMonitorul Oficial.

Contactat de ZF, Chivu a confirmat informaţia fără a oferi altedetalii. El lucra pentru divizia de echipamente telecom a Nokia din2005, când a preluat funcţia de manager de dezvoltare a afacerilorşi a ajuns Country Director în octombrie 2008. Dragoş Chivu are oexperienţă de peste 14 ani în telecom, lucrând anterior pentruOrange, Zapp, Romtelecom şi Institutul Naţional de Cercetare înTelecomunicaţii.

Dragoş Chivu a făcut un MBA la Kennesaw State Atlanta &Asebuss. Potrivit datelor din Monitorul Oficial, noul administratoral societăţii este Angela Mariana Cristea, 36 de ani. Compania adecis şi majorarea capitalului social al firmei cu 4,5 mil. lei(1,1 mil. euro), la 15,3 mil. lei. Nokia Siemens Networksconcurează în România cu companii precum Ericsson, Alcatel Lucentsau Huawei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO