Business Hi-Tech

E-Boda a lansat prima sa tabletă cu conectivitate 3G

E-Boda a lansat prima sa tabletă cu conectivitate 3G

Autor: Ioana Nita

10.09.2013, 15:07 160

E-Boda Distri­bution, compania care comercializează produse electronice cu brandul E-Boda, a lansat primul model din gama sa de tablete cu conectivitate 3G, Izzycomm Z70, la un preţ de aproximativ 600 lei.

Tableta Izzycomm Z70 dispune de un ecran de 7 inci, procesor dual core de 1.2 GHz şi memorie RAM de 512 MB.  Noul model de tabletă de la E-Boda rulează cu sistemul de operare Android 4.1 de la Google şi oferă conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivităţii Wi-Fi.

„Am ales să integrăm conectivitatea 3G într-un model de tabletă cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor noştri mai multe posibilităţi de comunicare în mişcare. Astfel, fie că aleg să navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, aceştia sunt în permanenţă conectaţi,” a spus Alexandru Drăgoiu, CEO şi acţionar unic E-Boda.

Izzycomm Z70 are o grosime de 11,3 mm şi o greutate de 350 g şi vine echipată cu aplicaţii preinstalate precum Adobe Reader şi Documents To Go.

E-Boda Distri­bution a avut anul trecut afaceri de circa cinci milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de 2011. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO