Business Hi-Tech

Facebook începe să-şi piardă luciul

Facebook începe să-şi piardă luciul

Autor: Adrian Voicu

13.06.2011, 11:05 3112

Numărul de utilizatori ai site-ului de socializare Facebook ascăzut în luna mai în ţări precum SUA, Marea Britanie, Canada,Norvegia şi Rusia, conform unor date citate de The Guardian.

Astfel creşterea site-ului a încetinit pentru a doua lunăconsecutiv, chiar dacă numărul utilizatorilor se apropie de 700 demilioane la nivel global.

În SUA site-ul a pierdut aproape 6 milioane de utilizatori, dela 155,2 milioane la începutul lunii mai, conform datelor aplicaţiade reclame a site-ului de socializare.

Numărul utilizatorilor din Canada a scăzut cu 1,52 de milioanela 16,6 milioane, în timp ce în Marea Britanie, Norvegia şi Rusiaşi-au văzut numărul de utilizatori scăzând cu peste 100.000fiecare.

La nivel global, în luna mai numărul utilizatorilor a urcat cuîncă 11,8 milioane, un ritm în scădere după ce în aprilie numărulutilizatorilor noi s-a ridicat la 13,9 milioane. În ultimul anmedia de noi utilizatori era de 20 de milioane, numărul total alutilizatorilor ajungând până la 687 de milioane de utilizatori"activi lunari" - utilizatori care s-au logat cel puţin o dată pelună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO