Business Hi-Tech

Formula 1 pentru imprimanta de la birou

13.10.2004, 00:00 11



Timpul inseamna bani. Bani pierduti in timp ce asteptati ca imprimanta sa scoata paginile atat de importante pentru o prezentare sau un contract. Konica Minolta a adus in Romania o multifunctionala laser color destinata birourilor mici si mijlocii care nu va lasa sa pierdeti vremea.



Magicolor 5430 DL are viteza de imprimare de 20 pagini pe minut in ambele moduri: color sau alb-negru. In partea din fata a imprimantei veti observa tava de alimentare automata cu hartie care gazduieste 250 coli format A4. In partea superioara puteti privi la ecranul cu cristale lichide al imprimantei care va arata, printre alte caracteristici utile, si cate pagini de hartie au mai ramas in tava de alimentare.



Nici rezolutia nu lasa loc de comentarii malitioase. 2.400 x 600dpi este o rezolutie mai mult decat competitiva, iar tehnologia FineArt se ocupa de detalii atunci cand va trebuie o imagine color la nivel realist.



Magicolor 5430 DL va inlocui cu succes multifunctionala veche, asemanatoare unui dulap de birou. Este inzestrata cu o interfata de retea Ethernet 10/100BaseTX, asa ca o veti putea conecta la toate calculatoarele de pe etaj. Vine si cu conectare USB 2.0, ca sa nu mai existe discutii despre interactivitate. In momentul in care apasati butonul "print" de la un calculator, imprimanta va prelua fisierul in memorie si apoi va incepe imprimarea.



Memoria RAM a Magicolor 5430 DL este de 64MB in dotare standard. Daca credeti ca vor exista momente in care mai multi oameni vor "da print" in acelasi timp, este de preferat sa cereti montarea unei placi de memorie de 512MB.



Tonerele (cartusele de culoare) pentru fiecare culoare, patru la numar, sunt separate si rezista la aproximativ 6.000 de imprimari fiecare. Singura problema ar fi ca nu puteti tipari automat fata verso, dar optional specialistii producatorului va pot instala si aceasta unitate. Nu mai ramane decat o calda urare: printuri utile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO