Business Hi-Tech

Furnizorul de sisteme IT RHS estimeaza venituri de 115 mil. $

16.07.2007, 17:39 17

Compania RHS Company, furnizor de componente, accesorii si sisteme IT, estimeaza pentru acest an vanzari de 115 milioane de dolari, in crestere cu circa 70% comparativ cu anul 2006, cand a consemnat un nivel de 68 de milioane de dolari.
Recent, adunarea generala a actionarilor RHS Company a decis majorarea capitalului social al firmei la 8,6 milioane lei, de la 4,7 milioane lei, prin repartizarea a 3,9 milioane de lei din profitul net realizat in anul 2006. Principalul actionar, cu peste 91% din titluri, este Dragos Alexandru Popescu, care ocupa functia de director general al firmei, restul actiunilor fiind detinute de alte sase persoane fizice.
RHS Company are sediul central in Bucuresti si detine zece filiale in tara. In anul 2004, RHS a deschis un birou international in Olanda.
La inceputul acestui an, RHS a semnat un contract de distributie cu producatorul de memorii pentru PC-uri Kingston si a devenit distribuitor autorizat al diviziei Entertainment and Devices a concernului Microsoft. Firma mai are acorduri de distributie cu Samsung, BenQ, BitDefender si Asus.
Cei mai mari jucatori de pe piata locala de distributie sunt Tornado si Omnilogic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO