Business Hi-Tech

Furnizorul de solutii QlikTech estimeaza cresteri pe Romania

23.06.2009, 18:32 22

Compania QlikTech, furnizor de soft pentru analiza informatiilor de business, estimeaza cresteri pe Romania in acest an datorita lansarii noii solutii QlikView Version 9. Anul trecut, firma a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 50%, la 120 mil. euro, la nivel international. "Ne asteptam sa crestem intr-un ritm foarte rapid in 2009, care include crestere in venituri si profitabilitate", a declarat Cotiso Hanganu, managing partner al QQinfo, unul dintre cei trei reselleri locai ai QlikTech. “Ne asteptam la o crestere de 50%”, a adaugat el, referindu-se la afacerile proprii pe piata locala.

Portofoliul companiei care a dezvoltat aplicatia include mai mult de 11.000 de clienti in 95 de state si peste 800 de parteneri la nivel mondial. Pe plan local, compania are trei parteneri: QQinfo, Winfo si Revelance. Printre clientii companiei se enumera Vodafone, Carrefour Romania si Rompetrol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO