Business Hi-Tech

Gapminder, Andrei Pitiş, Roca X şi fondatorii Secom au evaluat aplicaţia mobilă Feexers, un Uber al meseriaşilor, la aproape 3 mil. euro

Gapminder, Andrei Pitiş, Roca X şi fondatorii Secom au...

Autor: Adrian Seceleanu

15.01.2020, 13:28 1555

Aplicaţia reţine un comision de 19% din valoarea lucrărilor prestate de electricieni, instalatori sau cosmeticieni pentru clienţii găsiţi prin intermediul platformei.

Fondul de investiţii Gapminder a intrat în acţionariatul start-up-ului local Feexers, un marketplace online care pune în legătură clienţii cu diverşi furnizori verificaţi de servicii de îngrijire personală şi de întreţinere a locuinţei (electricieni, instalatori, zugravi, cosmeticieni etc.), companie fondată de Felix Tătaru - fondator al grupului de co­municare GMP Group, Cristi Udrescu - fostul şef al companiei de soft Wizrom - şi Eusediu Margasoiu - fost executiv în cadrul Pepsi, conform unor date publicate de firmă în Monitorul Oficial.

Gapminder a ajuns astfel la o participaţie de peste 7% din companie, în timp ce fondatorii au păstrat o cotă de 63% din firmă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO