Business Hi-Tech

Genesys tinteste o crestere de 30% la anul

03.12.2004, 00:00 18

Compania distribuitoare de echipamente IT Genesys are ca obiectiv, in 2005, obtinerea unei cifre de afaceri cu cel putin 30% mai mare decat in acest an, cand va depasi 11 milioane de dolari, a declarat directorul general al companiei, Sorin Baltag.
"In cei zece ani de activitate, Genesys a inregistrat o crestere anuala de 25-50% a cifrei sale de afaceri, ajungand in 2003 la 5,2 milioane de euro. In acest an, cresterea, semnificativa, de aproape 60%, se datoreaza in special noului parteneriat incheiat cu Dell in toamna anului 2003", a spus Baltag.
Activitatea companiei este grupata pe mai multe segmente, respectiv computere, periferice si echipamente de stocare a datelor, echipamente active pentru retele informatice, echipamente de cablare structurata si testare, echipamente de electroalimentare neintreruptibila, produse software si e-business security si solutii si aplicatii software la cerere.
Compania a desfasurat, pana in prezent, peste 1.000 de proiecte de anvergura nationala sau regionala, iar portofoliul sau numara peste 1.000 clienti la nivelul intregii tari. Genesys are o echipa formata din 70 de specialisti IT&C.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO