Business Hi-Tech

Grecii de la Printec estimează afaceri în creştere cu 20%

Autor: Adrian Dumitrache

15.12.2011, 00:00 294

Afacerile Printec Group România vor creşte cu peste 20% în 2012, de la circa 16 milioane de euro în acest an, pe fondul avansului cererii de echipamente de automatizare a tranzacţiilor pe segmentul retail, telecom şi instituţii publice, potrivit directorului general al societăţii, Toni Cristescu.

"În 2010, afacerile au atins 14,5 milioane de euro şi au crescut în acest an cu 10%. Pentru anul viitor ne aşteptăm la un avans de peste 20%, estimare susţinută de cererea în creştere de echipamente de automatizare a tranzacţiilor pe segmentul retail, telecom şi instituţii publice", a afirmat Cristescu.

El a mai spus că şi domeniul telecom prezintă un mare potenţial de creştere, menţionând că a început deja un proiect-pilot cu un operator telecom, care a achiziţionat patru terminale automate de plată a facturilor. Printec Group este prezent şi în zona bancară, unde a instalat pentru BRD-Group Société Générale un număr de 1.000 de terminale automate de plată a facturilor cu cash sau card.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO