Business Hi-Tech

HAT: plus 80% la vanzari

31.01.2006, 20:16 14

HAT Romania, distribuitorul oficial al telefoanelor mobile produse de Samsung, a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 43 de milioane de dolari (34,6 mil. euro la cursul mediu anual), in crestere cu circa 80% fata de anul anterior, conform declaratiilor oficialilor companiei.

Oficialii HAT estimeaza ca de la intrarea pe piata, in 2003, compania a comercializat peste 400.000 de telefoane mobile marca Samsung.

"Vom continua sa abordam piata cu un portofoliu cat mai variat si anul acesta", a spus Doru Oraselu, marketing manager al companiei.

Pentru prima parte a anului acesta, HAT isi propune introducerea pe piata locala a 14 noi modele de telefoane Samsung, numarul total al modelelor Samsung existente pe piata ajungand astfel la 30, conform oficialilor HAT.

Printre noile modele se vor numara telefonul i750 cu sistem de operare Windows (primul de acest tip fabricat de Samsung), destinat oamenilor de afaceri si P850, dotat cu camera digitala de 3,2 megapixeli.

Printre telefoanele lansate de HAT in Romania anul trecut s-a numarat si modelul Samsung Z500, numit de compania sud-coreeana "cel mai mic telefon 3G din lume", dotat cu posibilitatea de inregistrare video timp de o ora, precum si telefonul Samsung D500, primul care permite vizualizarea continutului digital direct pe ecranul unui televizor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO