Business Hi-Tech

HP Romania are doi noi parteneri pe zona de servicii

02.11.2007, 22:33 95

HP Romania si-a extins reteaua de service la 14 parteneri, dupa ce a incheiat doua contracte cu companiile CG&GC IT Bucuresti si Eta2U Computer Timisoara, au declarat oficialii reprezentantei locale a companiei americane.
Noii parteneri se alatura altor 12 companii, care asigura reparatii pentru produsele HP aflate in garantie, precum si suport tehnic post-garantie.
"In reteaua noastra de service erau anterior 12 companii din Bucuresti, cu puncte de lucru in orasele mari din tara, si alti trei parteneri din Cluj-Napoca, cu puncte de lucru in principalele orase din Transilvania", a declarat Mihaela Cunesteanu, directorul Tehnology Services Channel Manager al HP Romania.
Reprezentantul companiei a mai spus ca, pe langa depozitul central de piese de schimb din Bucuresti, HP a deschis inca doua, la Constanta si Brasov. Cunesteanu a adaugat ca, in viitorul apropiat, compania va deschide inca patru depozite, in Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.
In anul fiscal 2007, incheiat pe 31 octombrie, veniturile obtinute de HP Romania din serviciile IT, incluzand cele de suport, outsourcing, project management, au crescut cu 35% fata de 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO