Business Hi-Tech

IIRUC Service a castigat un contract cu Dell

27.02.2008, 19:56 129

Compania IIRUC Service, furnizor de servicii IT preluat anul trecut de firma austriaca Raiffeisen Informatik, va semna luna viitoare un contract cu compania americana Dell, care ii va asigura dreptul de a realiza activitati de reparatii si intretinere pentru echipamentele vandute de al doilea producator de PC-uri din lume in Romania. "Decizia a fost luata dupa un proces de evaluare care a durat sapte luni", a spus Ion Buzoianu, director general al IIRUC Service.
In acest moment, cel mai mare client al IIRUC este Raiffeisen Bank, contractul dintre cele doua parti avand o valoare de "cateva sute de mii de euro". IIRUC Service si-a bugetat pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu 60%, la 8,8 mil. euro, dupa ce in 2007 a inregistrat un business de 5,8 mil. euro.
IIRUC Service traverseaza in acest moment un proces de restructurare, la finalul careia compania va incepe sa se extinda, inclusiv din punct de vedere al personalului, obiectivul Raiffeisen Informatik fiind acela de a furniza in Romania toata gama de servicii IT disponibila si in Austria.
Firma austriaca evalueaza in prezent realizarea altor achizitii pe piata locala, au declarat oficialii Raiffeisen Informatik, fara a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO