Business Hi-Tech

Investiţie de 35.000 de euro în binnno.com, platformă care îşi propune să creeze o comunitate din companii şi consultanţi independenţi

Investiţie de 35.000 de euro în binnno.com, platformă...

Autor: Adrian Seceleanu

16.08.2021, 00:00 375

Compania locală tech 2web, a lansat în urma unei investiţii de 35.000 de euro platfoma binnno.com, care îşi propune să formeze o comunitate alcătuită din companii şi consultanţi independenţi cu scopul de a furniza expertiză, accelerând realizarea de proiecte inovatoare la nivel local şi internaţional.

„Pornind de la statisticile privind faptul că România ocupă ultimul loc în UE la capitolul inovaţie iar în majoritatea organizaţiilor lipsesc seturile de abilităţi în inovaţie, am decis să lansez o platformă care să aibă rol de catalizator în această piaţă. Astfel, am creat platforma binnno.com care rezolvă în mod creativ huntingul de soluţii şi de expertiză, nevoia de transparenţă în contextul de post-selling, încorporează feedbackul clienţilor”, a declarat Andreea Avramescu, co proprietar 2web Software & Services şi binnno.com. 

„Binnno.com aduce un matching automat la nivelul companiilor şi al consultanţilor care le va permite un schimb mult mai rapid şi eficient al expertizei. Abonamentele lunare pornesc de la 19 Euro dar există şi pachete gratuite pentru afaceri mici, start-up-uri şi consultanţi”, conform companiei. Printre companiile deja înscrise în faza de testare şi validare în platformă sunt partenerii 2web ce acoperă servicii de VR/AR, AI.  După beta release, platforma binnno.com vrea cel puţin 300 de companii şi consultanţi la nivel naţional şi internaţional să se alăture comunităţii. Binnno.com vrea să îşi extindă reţeaua de parteneri şi să atragă până la 500.000 euro o nouă rundă de investiţii căreia să îi permită o altă dezvoltare tehnică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO