Business Hi-Tech

Investiţii de 1,6 mil. euro pentru un sistem IT în judeţul Tulcea

Autor: Ştefan Vrabie

24.05.2011, 23:35 115

Consiliul Judeţean Tulcea va organiza în această lună olicitaţie pentru a cumpăra servicii de asistenţă tehnică, valoareacontractului ajungând la aproape 6,6 milioane de lei (aproximativ1,6 milioane de euro), potrivit unui anunţ de participare publicatpe site-ul e-licitatie.ro. Instituţia va achiziţiona servicii ITpentru realizarea infrastructurii hardware şi software şiorganizare de cursuri în cadrul proiectului "Dezvoltareaserviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri dinjudeţul Tulcea".

Sistemul integrat va asigura accesul cetăţenilor la serviciileelectronice online administraţiei publice locale, prin utilizareaunui portal de internet sau call-center. Contractul va fi valabilpentru 11 luni începând de la data atribuirii. Prin implementareaacestui sistem, cetăţenii şi reprezentanţii mediului de afaceri vorevita deplasarea la ghişeul administraţiei publice şi nu vor mai filimitaţi de orarul de funcţionare a insituţiei. Prin acest proiectvor fi instruite 75 de persoane pentru utilizarea aplicaţieiinformatice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO