Business Hi-Tech

iPhone 4S se lansează oficial în România

iPhone 4S se lansează oficial în România

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

10.11.2011, 00:00 189

Apple iPhone 4S, cel mai recent smartphone lansat de Apple, va fi lansat simultan joi seară de Orange, Vodafone şi Cosmote, cei mai mari operatori de telefonie mobilă de pe piaţă. Orange va organiza un eveniment de lansare al telefonului în Bucureşti, începând cu ora 22,00 la Grand Cinema Digiplex, în complexul Băneasa Shopping City. Clienţii Orange care au plasat precomenzi pentru telefon îl vor putea ridica din Orange shop Băneasa în aceeaşi seară.

Vodafone va lansa iPhone 4S printr-o serie de evenimente care vor avea loc în Bucureşti (în complexul Plaza România, începând cu ora 22,00), dar şi în alte oraşe din ţară, precum Braşov sau Timişoara. Vodafone va face reduceri la preţul iPhone pentru clienţii care vor cumpăra gadgetul joi seară. Cosmote nu va organiza evenimente de lansare, însă telefonul va fi disponibil pentru teste începând de joi în 250 de magazine Cosmote şi Germanos.

Cosmote vinde iPhone 4S la preţuri care variază între 799 de lei şi 2.199 lei, în funcţie de capacitatea de stocare şi tipul de abonament. iPhone 4S, lansat de Apple în Statele Unite pe 14 octombrie, a înregistrat vânzări de 4 milioane de unităţi în primul week-end după lansare. În România se estimează că sunt peste 300.000 de iPhone-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO