Business Hi-Tech

iPhone 5 sau noul iPhone: Data lansării

01.09.2012, 17:11 1361

Noul model de iPhone ar urma să fie prezentat luna viitoare de Apple, potrivit mai multor articole din presa internaţională. Wall Street Journal, o publicaţie apropiată de Apple, scrie că firma americană va prezenta noul iPhone în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 12 septembrie. Apple nu a transmis momentan o invitaţie la un eveniment care să aibă loc la această dată.

În 2011 Apple a prezentat iPhone 4s pe data de 4 octombrie.

Blogul de tehnologie Techcrunch a scris pe de altă parte că Apple iPhone va fi prezentat pe 12 septembrie, precomenzile vor putea fi lansate tot pe 12 septembrie iar pe 21 septembrie va fi în magazine în SUA. În susţinerea acestei ipoteze, Techcrunch prezintă mărturii anonime ale unor angajaţi "de încredere" ai operatorului de telefonie mobilă Verizon, care au susţinut că firma se pregăteşte să facă faţă unei cereri mai mari în ultimele două săptămâni. În acest context Verizon ar fi cerut angajaţilor să nu îşi ia zile de concediu în perioada respectivă.

Pe piaţă au circulat şi informaţii potrivit căror şi operatorul de telefonie mobilă AT&T ar fi cerut angajaţilor să nu îşi ia concediu în perioada respectivă, însă compania a negat aceste date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO