Business Hi-Tech

K Tech - Ultra PRO va distribui in magazine revista go4it!

22.07.2005, 19:32 43

K Tech - Ultra PRO si Publimedia International, compania de publishing a grupului MEDIA PRO, au semnat un parteneriat prin intermediul caruia revista go4it! va fi distribuita, incepand din aceasta luna, si prin intermediul lantului de magazine Ultra PRO Computers.

K Tech - Ultra PRO si-a asumat informarea si educarea publicului specific domeniului IT ca una din prioritatile sale, considerand ca o alegere informata este o alegere mai buna.

"Prin introducerea revistei go4it! in lantul de magazine Ultra PRO Computers ne asumam informarea si educarea publicului pasionat de tehnologie, deoarece consideram ca un om informat face o alegere buna", a declarat Catalin Butolo, director de marketing al grupului K Tech - Ultra PRO.

In acest spirit compania a dezvoltat programe interne de training pentru cresterea nivelului profesional al angajatilor implicati direct in contactul cu publicul in magazine.

Colaborarea cu revista go4it! este inca un pas in aceasta directie, oferindu-le clientilor, dar si vizitatorilor nostri posibilitatea de a fi la curent cu tendintele unuia din cele mai dinamice sectoare economice - domeniul IT, a mentionat Butolo.

Aparuta in aprilie 2004, go4it! s-a dedicat noii oranduiri de fanatici, cei care alearga dupa cele mai recente si mai sofisticate jucarii electronice. Toamna lui 2005 va aduce relansarea publicatiei, impusa de experienta castigata, si, totodata, vine intr-o varianta grafica imbunatatita. go4it!, cu un tiraj de peste 20.000 de exemplare, devansand detasat revistele concurente, este disponibila la toate punctele de difuzare a presei si gratuit pentru abonatii Ziarului Financiar.

Intr-un format accesibil si prietenesc, go4it! se adreseaza practic oricarui tip de cititor.

Cele mai fierbinti gadgeturi aprind apetitul pentru achizitii hi-tech.

Si, pentru a exclude monotonia, paginile revistei sunt animate de pictorialul cu vedete autohtone, in timp ce reportajele cu managerii de top din industria IT romaneasca dezvaluie trusa lor secreta cu dispozitive electronice.

"Parteneriatul incheiat cu Ultra PRO Computers reprezinta un nou pas in scopul apropierii de cititorii nostri. Prezenta revistei go4it! intr-un loc neconventional reprezinta o inovatie in distributia de presa specializata, Publimedia International reusind prin parteneriatul cu grupul K Tech - Ultra PRO sa fie din nou un deschizator

de drumuri", a declarat Dragos Stanca, director general, Publimedia International, editorul Ziarului Financiar.

K Tech - Ultra PRO este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO