Business Hi-Tech

Madonna vine in Romania, pe Internet

14.11.2005, 17:48 15

Pentru prima data in Romania, un concert de muzica live se va muta de pe televizor pe computerul utilizatorilor, acesta fiind difuzat insa numai pentru abonatii serviciului de Internet Cable Link al furnizorului RCS & RDS.

Concertul popularei cantarete Madonna, sustinut cu ocazia lansarii ultimului ei album de succes "Confessions on a Dance Floor", va avea loc la Londra pe data de 15 noiembrie, incepand cu ora 23.00. De acolo, evenimentul va fi transmis in direct pe site-ul www.linkmania.ro/madonna/.

Transmisia live prin Internet a unui concert reprezinta o noutate in domeniul tehnologiei pentru Romania. Abonatii Cable Link vor beneficia gratuit de acest serviciu de continut premium.

Concertul Madonnei va putea fi insa urmarit doar in unele dintre orasele aflate in aria de acoperire a retelei RCS & RDS, printre care se numara Bucuresti, Oradea, Arad, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Constanta si Iasi.

Evenimentul va avea loc in clubul londonez KOKO, unde cantareata a sustinut concerte live inca de la inceputurile carierei sale artistice.

Prima oara cand Madonna a cantat in acest club, numit pe atunci Camden Palace, a fost in iunie 1983, imediat dupa lansarea hitului "Everybody".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO