Business Hi-Tech

Manageri din cadrul gigantului CA Technologies, la conferinţa „It Is Time to Control Your IT Services“

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Nita

12.06.2014, 00:04 440

Specialişti în management şi securitate IT din cadrul CA Technologies, una dintre cele mai mari companii de software din lume, vor fi prezenţi la conferinţa ZF „It Is Time to Control Your IT Services“, care va avea loc  pe 17 iunie la Athé­née Palace Hilton, pentru a dezbate teme pre­cum mobilitatea şi serviciile cloud şi securitatea în IT.

Invitaţii din partea CA Technologies sunt Carl Lloyd - business lead, CA opsCenter, Kiriakos Apos­tolidis - general manager pentru sud-estul Europei, Shirief Nosseir - security solutions regional manager pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, Laurenţiu Stelea - Romania & Bulgaria country sales lead în cadrul CA pentru sud-estul Europei şi Sevi Tüfekçi - chief technology officer.

La eveniment vor participa de asemenea Mihai Scemtovici - director general la SolvIT Networks şi Darren White - director executive al companiei ASC Glo­bal Security. Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul con­ferinţei se nu­mără securizarea in­for­­maţiilor, a accesului şi identităţi­lor astfel încât să se reducă riscul de scurgere a informaţiilor şi de fraudă, soluţii pentru a îmbunătăţi eficienţa şi gestiona complexitatea mediilor IT şi  avantaje ale monitorizării unificate a IT-ului şi a infrastructurii fizice.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO