Business Hi-Tech

Microsoft amana si lansarea Office pentru 2007

27.03.2006, 00:00 17

Microsoft a anuntat ca a amanat pentru luna ianuarie a anului urmator lansarea suitei de aplicatii Office, pentru ca aceasta sa coincida cu data lansarii sistemului de operare Vista. Initial, planurile Microsoft prevedeau lansarea ambelor produse in a doua parte a anului curent. Pachetul Microsoft Office 2007 va fi disponibil pentru marile companii incepand cu luna octombrie a acestui an.

Noul Office va fi disponibil in sapte versiuni diferite, cea destinata intreprinderilor mici si mijlocii urmand sa includa, potrivit companiei, aplicatiile Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher si Outlook & Business Contact Manager, pentru un pret de 449 $. La inceputul saptamanii trecute, Microsoft a produs un soc pe piata IT anuntand amanarea lansarii sistemului de operare Windows Vista, decizie care va afecta afacerile producatorilor de PC-uri.

Pe de alta parte, compania a anuntat crearea unui nou grup de afaceri, care va raspunde de planificarea viitoarelor versiuni Windows dar si de tehnologii web precum Windows Live. Printre schimbarile anuntate se numara si inlocuirea sefului diviziei de tehnologii de securitate pentru Windows, divizie care se afla la originea amanarii lansarii Windows Vista.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO