Business Hi-Tech

Microsoft lansează Office pentru Mac, cu preţuri de la 599 de lei

Autor: Magraon Andreea

01.11.2010, 23:31 23

Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, alansat pe piaţa locală cea mai recentă variantă a suitei deprograme Office pentru computerele Mac, dezvoltate de Apple. Preţulprodusului este de 599 de lei pentru varianta "Home and Student",care include trei licenţe, şi care conţine aplicaţiile Word, Excelşi PowerPoint, şi 1.599 de lei pentru Home and Business, careconţine două licenţe, şi toate cele trei aplicaţii plusOutlook.

Noua versiune a Office pentru Mac permite editarea în comun adocumentelor, cu ajutorul tehnologiei de tip cloud computing, princare utilizatorii pot să acceseze documentele de oriune indiferentde locaţie, prin încărcarea acestora pe SharePoint sau SkyDrive,serviciile de stocare ale Microsoft. Noul produs este vândut înRomânia de retaileri precum Media Galaxy, dar şi de Apcom,distribuitorul Apple pe piaţa locală. Potrivit lui Zsolt Kadar,marketing manager al Apcom, 1,2% din utilizatorii de PC-uri dinRomânia folosesc computere Apple, iar dintre aceştia 75% folosescOffice pentru Mac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO