Business Hi-Tech

Mihai Ursoi, sef peste satelitii de telecomunicatii

27.05.2008, 20:30 150

Compania SES-Sirius, unul din cei mai mari operatori de sateliti de telecomunicatii, l-a numit pe romanul Mihai Ursoi in functia de director general al reprezentantei de pe piata locala.
El este absolvent MBA la Oxford, Said Business School si in ultimii doi ani a fost director executiv al IKO Romania. Agentia care a asigurat serviciile de recrutare este BIA - Business Intelligence Alliance.
In Romania, SES-Sirius colaboreaza cu compania Digital Cable Systems, care foloseste satelitul Sirius pentru platforma sa DTH, denumita Max TV. Clientii din Romania ai companiei sunt diverse posturi de televiziune si cateva posturi de radio. Principalele grupuri de televiziune care au contracte cu SES-Sirius sunt Media Pro si Realitatea.
"Scopul deschiderii reprezentantei din Bucuresti este eficientizarea comunicarii cu clientii existenti si apropierea de potentialii clienti din Romania in vederea minimizarii timpului de raspuns la cerintele acestora", a declarat pentru ZF Mihai Ursoi.
In acest moment, reprezentanta SES Sirius din Romania are doi angajati. Compania este in competitie cu alti operatori de sateliti telecom precum Eutelsat, Intelsat sau AMOS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO