Business Hi-Tech

Mio Technology a lansat o gamă nouă de dispozitive GPS

Mio Technology a lansat o gamă nouă de dispozitive GPS

Autor: Ştefan Vrabie

15.06.2011, 13:07 259

Mio Tehnology, numărul unu pe piaţa locală de sisteme GPS, alansat pe piaţa locală o nouă gamă de dispozitive GPS cu preţuriîntre 300 şi 950 de lei. Noile dispozitive au la bază un softwareSpirit optimizat cu funcţii suplimentare de navigare şi cuactualizare gratuită a hărţilor pentru întreg teritoriul Europei,pentru doi ani.

Odată cu lansarea noilor dispozitive, Mio va oferiutilizatorilor şi posibilitatea de a utiliza hărţi închiriatepentru o perioadă de trei zile, şapte zile sau o lună. Cele nouădispozitive noi mai includ şi căutare Google integrată şi diversefuncţii media.

Actualizarea software-ului Spirit oferă posibilitatea de aprevizualiza patru rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea maiscurtă, cea mai simplă şi cea mai economică.

O altă funcţie nouă în gama de dispozitive Mio este asistenţă laparcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe orază de 1 Km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO