Business Hi-Tech

Molex Premise Networks estimeaza vanzari de 1,5 mil. $

17.07.2007, 19:55 25

Compania Molex Premise Networks, producator de cabluri si sisteme de cablare structurata, si-a deschis un birou la Bucuresti, care va asigura suport comercial si ulterior suport tehnic pentru produsele sale - cabluri UTP, FTP, fibra optica, prize si elemente auxiliare.
In Romania, produsele Molex sunt disponibile prin compania Sistec SBsol Cluj-Napoca, ce se specializeaza pe partea de instalare/implementare. Compania a incheiat recent un parteneriat de distributie si cu firma locala ProCA (care face parte ca si Sistec SBsol din grupul RTC) .
Produsele Molex sunt importate de la fabricile companiei din intreaga lume, insa un procent de 80-90% din gama de solutii oferita de companie in Romania este adus din Polonia, a declarat pentru ZF Bogdan Necula, regional sales manager al companiei.
Pe piata locala, Molex a inregistrat vanzari de 1 mil. dolari (797.030 de euro) la sfarsitul anului fiscal precedent (iunie 2007) si estimeaza ca acestea sa totalizeze 1,5 mil. dolari (1,19 mil. euro) pana in iunie 2008.
Biroul din Bucuresti al companiei va deveni si un centru regional pentru activitatile companiei din Bulgaria si Republica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO