Business Hi-Tech

NextUp Solutions: Anul acesta mizăm pe o creştere a businessului de 40%

NextUp Solutions: Anul acesta mizăm pe o creştere a...

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.01.2023, 00:03 116

NextUp Solutions, una dintre cele mai mari companii de soluţii software pentru business, cu peste 5.500 de companii în portofoliul de clienţi, mizează pe o creştere de 40% a businessului anul acesta, după ce în 2022 cifra de afaceri a crescut cu 50% faţă de 2021, depăşind 10 mil. lei, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. În 2021, compania avea afaceri de peste 7,2 mil. lei, potrivit ultimelor date publice. 

Creşterea cererii pentru soluţii software de tip ERP şi de salarizare, lansarea de noi soluţii printre care SAF-T, e-Factura, RO e-Transport şi automatizări ale proceselor repetitive de business, atragerea de noi clienţi şi creşterea spectaculoasă pentru soluţii software customizabile sunt principalii factori care au impulsionat creşterea businessului NextUp Solutions pe parcursul anului trecut. 

„2022 a fost un an reper pentru business-ul nostru, venind, după investiţii masive în softuri şi funcţionalităţi noi, cu o nouă strategie şi un proces de rebranding care au dat noi direcţii companiei, ceea ce a dus la creşteri cu mult peste estimările prognozate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO