Business Hi-Tech

Noaptea iPhone 5 în România

Noaptea iPhone 5  în România

Anul trecut câteva sute de români au participat la evenimentele de lansare a iPhone 4S

Autor: Adrian Seceleanu

31.10.2012, 00:03 877

Cosmote şi Vodafone, doi dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telefonie mobilă, vor lansa în seara zilei de joi 1 noiembrie smartphone-ul Apple iPhone 5 prin evenimente care vor avea loc în magazine din Capitală, au anunţat cei doi operatori. Clienţii care vor participa la cele două evenimente organizate de Cosmote şi Vodafone vor putea achiziţiona în premieră iPhone 5.

În acest an Orange, liderul pieţei locale telecom, nu va organiza un eveniment pentru lansarea iPhone 5, au precizat pentru ZF reprezentanţii operatorului. iPhone 5 va fi însă disponibil în anumite magazine ale Orange şi ale partenerilor din 2 noiembrie, ca şi la Cosmote şi Vodafone.

Potrivit informaţiilor obţinute de ZF de pe piaţa de telecom, cei trei operatori vând într-un an de zile circa 50.000 de iPhone. Cifra nu include şi vânzările unor retaileri precum eMag sau cele de pe piaţa gri. Anul acesta în România se vor vinde circa un milion de smartphone-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO