Business Hi-Tech

Nokia înlocuieşte "Ovi" cu "Nokia Services"

Autor: Ştefan Vrabie

17.05.2011, 23:31 711

Nokia, cel mai mare producător mondial detelefoane mobile, intenţionează să renunţe până la sfârşitul anului2012 la numele de marcă "Ovi" folosit pentru serviciile sale,relatează agenţia de presă Bloomberg. Serviciile de telefoniemobilă care includ hărţi, piese muzicale, e-mail, back-up decontacte şi multe alte aplicaţii descărcabile pentru telefone vorfi cunoscute în viitor sub numele de Nokia Services, conform luiJerry DeVard, directorul de marketing al companiei. Renunţarea lanumele de marcă Ovi pentru magazinul virtual care are peste 40.000de aplicaţii şi înregistrază aproape cinci milioane de descărcăripe zi este o mişcare strategică bună potrivit analiştilor Nokia,având în vedere că smartphone-urile Nokia vor utiliza de anulviitor sistemul de operare Microsoft Windows Phone7.

"Prin centralizarea identităţii serviciilornoastre sub un singur brand şi nu două, vom consolida brandul Nokiaşi vom unifica arhitectura sa", a declarat DeVard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO