Business Hi-Tech

O firmă daneză a preluat un pachet de 33% din acţiunile unui furnizor de soluţii de monitorizare GPS

O firmă daneză a preluat un pachet de 33% din...

Autor: Adrian Seceleanu

23.10.2018, 00:00 414

Compania daneză Kompetence Skaber Vâkst ApS a preluat un pachet de 33% dintre acţiunile companiei Tracknamic din Oradea, care oferă servicii de monitorizare a flotelor auto prin GPS, conform unui document publicat în Monitorul Oficial. Înfiinţată în 2016, Tracknamic a avut în 2017 afaceri de 0,67 mil. lei, cu un profit net de 6.284 lei şi un număr mediu de 4 angajaţi.

Firma daneză a preluat acţiunile de la Istvan Barta, Cristian-Ioan Gherlea şi Ciprian-Mihai Ciuciu, conform datelor din sursa citată. În paralel, o parte dintre acţionari au cedat titluri şi către compania Crius SRL din Oradea, care este deţinută de Ciprian-Mihai Ciuciu, Cristian-Ioan Gherlea şi Călin Gabriel Haragos.

După seria de tranzacţii perfectate la începutul lunii octombrie structura acţionariatului companiei Tracknamic era următoarea: Istvan Barta - 47,92% din acţiuni; societatea Valgbar SRL - 2,08%; societatea Crius - S.R.L. - 16,67%; societatea Kompetence Skaber Vâkst ApS - 33,33%.  În vara acestui an retailerul de servicii de telecom şi telefoane mobile Ilex Com, partener al operatorului de comunicaţii Vodafone, a ieşit luna trecută din acţionariatul companiei Tracknamic. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO