Oana Barbu este noul CEO al Asbis, numărul 4 pe piaţa de distribuţie IT&C, cu afaceri de 209 mil. lei anul trecut

29 iun 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Înainte de a fi recrutată de Asbis, Oana Barbu ocupa poziţia de general manager al companiei Koding Technology, conform datelor de pe reţeaua LinkedIn

Oana Barbu, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală de distribuţie, care a ocupoat poziţii de management în ultimii zece ani la liderul pieţei Network One Distribution, a preluat poziţia de director general al Asbis România, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie hi-tech, au declarat pentru ZF surse din industrie. Contactată de ZF, Oana Barbu a confirmat informaţia, adăugând că mandatul de director general începe joi.

Asbis România, subsidiara locală a distribuitorului IT&C cipriot cu acelaşi nume, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 209 mil. lei (46,5 mil. euro), în creştere cu 1% faţă de anul anterior, conform datelor raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice. Profitul net al companiei a crescut cu 5%, la 0,23 mil. lei în timp ce numărul de angajaţi a stagnat la 40.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Oana Barbu
, CEO
, Asbis
, distribuţie IT&C
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide