Business Hi-Tech

Omnilogic, in teste cu Oracle

28.04.2004, 00:00 21

Omnilogic, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse hardware, software si pentru retele de pe piata romaneasca, testeaza ultimele tehnologii Oracle pentru a-si desfasura activitatea cu o eficienta cat mai mare, a anuntat ieri, in cadrul unui seminar, oficialii celor doua companii.
Omnilogic intentioneaza sa realizeze un portal prin intermediul caruia toti angajatii sa poata avea acces la resursele companiei, oriunde s-ar afla si, bineinteles, in functie de drepturile de utilizator acordate. "Prin acest portal se vor putea accesa aplicatiile software pe care le avem instalate in retea, sistemele de raportare sau alte link-uri. Avem in vedere si implementarea unui sistem de tip "unified messaging" care va permite angajatilor companiei sa comunice intre ei si sa poata fi gasiti oriunde si prin orice mijloace, indiferent daca ele se numesc SMS, fax sau e-mail", a precizat Adriana Mihaila, director IT in cadrul Omnilogic.
Infiintarea acestui portal face parte dintr-un proiect mai mare de extindere a aplicatiilor Oracle pe care compania le foloseste si care va presupune si migrarea catre o alta tehnologie software, platforma 10g a aceluiasi furnizor.
Tot in cadrul portalul va fi creata si o zona pentru partajarea de fisiere la care utilizatorii vor putea avea acces online chiar daca se afla in strainatate sau in afara Bucurestiului. Atat realizarea unui portal de o asemenea anvergura cat si trecerea la platforma 10g, reprezinta o premiera pe piata romaneasca, spun oficialii de la Oracle.
Omnilogic avea in 2003 un numar total de 38 de angajati dar se putea lauda cu cel mai inalt nivel de productivitate. Venitul companiei raportat la numarul angajatilor se ridica la aproximativ 2 milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO